Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Organisatie

Roelofs Zandwinning is onderdeel van de Roelofs, een bedrijf dat het integrale proces van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer, onderhoud en eventueel financiering in huis heeft. Roelofs onderscheidt zich als duurzaam kennisbedrijf in milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als dus ook leverancier van GWW-grondstoffen.

Roelofs Zandwinning is een wezenlijk onderdeel van Roelofs. Niet alleen omdat hier de oorsprong van ons bedrijf ligt maar ook omdat het naadloos aansluit op de andere diensten die wij aanbieden. Roelofs beschikt over negen zandwinlocaties. Deze locaties worden door Roelofs of, in opdracht, door derden geëxploiteerd.

De organisatie bestaat uit weinig lagen. Door deze platte organisatiestructuur zijn wij in staat snel en slagvaardig te opereren. Niet alleen wanneer het gaat om de levering van zand, maar ook in combinatie met onze andere diensten en expertisegebieden.

De grootste kracht van Roelofs ligt in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine projecten voor (semi-) overheden en private partijen. Roelofs voert deze opdrachten bij voorkeur uit op basis van innovatieve contracten.

Roelofs beschikt over ruim 50 jaar ervaring op het gebied van de (her)inrichting van openbare ruimten. Altijd gericht op de toekomst met oog voor omgeving én gebruikers. Het zijn immers deze gebruikers die de meerwaarde van de inspanningen van Roelofs ervaren. Als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser is het grootste doel van Roelofs om “meer waarde aan ruimte” te geven. Meer weten over Roelofs? U kunt hier naar de website van Roelofs.

Brancheverenigingen

Goede service en hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen Roelofs. Naast onze kwaliteitsmanagementsysteem, regulier uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken vinden we het ook belangrijk om aangesloten te zijn bij externe brancheorganisaties die onze kwaliteit bevorderen en regulier beoordelen. 

 

Cascade is de naam van de branchevereniging voor zand- en grindproducenten in Nederland. Cascade heeft 9 leden. Deze vertegenwoordigen ongeveer 75% tot 85% van de Nederlandse grind- en industriezandproductie. De leden van Cascade richten zich vooral op de winning van grind- en industriezand voor gebruik in de beton- en asfaltindustrie. Klik hier voor de website van Cascade.

Bekijk hier een filmpje over Cascade in Ondernemend Nederland.

 


FODI,  de Federatie van Oppervlaktedelfstoffenwinnende Industrieën, is de landelijke brancheorganisatie van het Nederlandse zand-, grind-, klei- en kalksteenwinnende bedrijfsleven. Als de vertegenwoordiger van het overgrote deel van het Nederlandse oppervlaktedelfstoffenwinnende bedrijfsleven richt de belangenbehartiging van FODI zich in het bijzonder op de beleidsontwikkeling bij provincies en bij de rijksoverheid. Klik hier voor de website van FODI.Onze medewerkers
Klik hier voor een overzicht van onze medewerkers

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.