Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Historie

We schrijven 1960. Herman Roelofs is net zelfstandig zandrijder geworden. Van meet af aan neemt hij zich voor een kwaliteitsproduct te leveren. De kwaliteit van het product is in het begin sterk afhankelijk van de GMC’s waarmee hij het zand aan de man brengt.

"Pas als die liepen", zegt hij, "konden we vervoeren en leveren. Dat had niet zozeer  te maken met die GMC’s zelf, dat waren degelijke vrachtwagens. Maar als je die constant overbelast, tja, dan houdt het een keer op. Dat betekende dat we ’s avonds en ’s nachts lagen te sleutelen aan die dingen, om de volgende dag weer op pad te kunnen." Ondertussen groeit het bedrijf en daarmee werden ook de investeringen steeds groter.

In 1964 begint Herman Roelofs zijn eerste eigen zandwinlocatie in Zutphen om vanaf daar het zand te verkopen. Daarna volgt de locatie in Collendoorn bij Hardenberg waar vandaag de dag nog steeds zand wordt gewonnen en verkocht. In de loop der jaren komen er steeds meer eigen zandwinningen. Heden bezit het bedrijf Roelofs zes eigen zandwinningen en hebben we in vier zandwinningen een deelname.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.